live fragmenten
repertoire
< Terug naar de vorige pagina

Luisteren

DOWNLOAD HIER DE MUZIKALE MENUKAART

Kies zelf de liedjes die je wilt horen!

Want duo 2DeliCious heeft namelijk ook de muzikale menukaart. Deze kaart staat dan op de tafels en geeft gasten de mogelijkheid zelf liedjes te kiezen die ze willen horen.

We kunnen de muzikale menukaart ook aanpassen voor de gelegenheid. Bijvoorbeeld met uw naam, foto, de gelegenheid van het feest of het logo van het bedrijf.

2DeliCious duo live-fragmenten (zang/akoestisch gitaar)

2DeliCious duo live-fragmenten (zang/keyboard)

Instrumentale jazznummers (door Michael van Kolfschooten op elektrisch gitaar)

Allround cover live band Dancepiration live-fragmenten

Diversen (vocalen door zangeres Nathalie D'Alessandro)

Repertoirelijst

Download hieronder in PDF een greep uit het repertoire van Delicious. De repertoire lijst is zeer divers. De stijlen varieren van easy listening tot pop, rock, disco en jazz. We spelen meer dan in deze lijst staat, maar het geeft u een goed idee van wat we zoal ten gehore brengen.

Muzikale menukaart

Duo 2DeliCious kan ook werken met de muzikale menukaart. Deze kaart zetten we op de tafels en geeft de gasten de mogelijkheid zelf liedjes te kiezen die ze willen horen. Ook hieronder in PDF te downloaden. We kunnen de muzikale menukaart ook aanpassen voor de gelegenheid, bijvoorbeeld met uw naam, foto, de gelegenheid van het feest of het logo van uw bedrijf.

een greep uit het repertoire van Delicious.pdf 2Delicious website muzikale menukaart.pdf
electrisch gitaar voor jazz, pop, smooth en groovy tunesde zangeres krijgt afwisselend piano begeleiding voor bekende pop luisterliedjes en easy listeningde akoestische gitaar ziet er zo uit als hij klinkt... het heeft een warm geluidde zangeres wordt begeleidt door gitaarde gitarist speelt vol passie zijn lievelingsmuziek en dat is horen en te zien

Op deze pagina vindt u enkele luisterfragmenten van akoestisch duo 2DeliCious en de liveband Dancepiration, opgenomen tijdens live-optredens.

Klik op de titel van de song om te kunnen beluisteren.

Video

Video

Video

Video

Video

Video

Nieuwsbrief

Wilt u graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws en aanbiedingen? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief.

@SWStravel

Blog

10-04-2014
We hebben een nieuwe website voor SWS Music! Zoals u ziet is deze in hetzelfde en herkenbare...
Lees meer...